You are using an ad blocker that is interfering with our web typography and internal javascript. Please whitelist our domain to live in a more beautiful world. No ads here, just really great software!

Experience Everywhere: de ITSM-revolutie na de crisis

On-Demand Webinar

Door de snelle digitale transformatie en ontwrichting als gevolg van de crisis is binnen veel organisaties een omgeving ontstaan waarin mensen overal moeten kunnen werken.

De IT-afdeling moet ervoor zorgen dat gebruikers kunnen werken op een consistent kwaliteitsniveau en tegelijkertijd proactief verbeteringen moet doorvoeren in de digitale gebruikerservaring. Dat maakt hun rol niet alleen extra cruciaal voor het bedrijf, maar ook onvoorspelbaarder en complexer.

Van service organisaties wordt verwacht dat ze de digitale gebruikersvolledig beheren en beheersen. Uit onderzoek blijkt echter dat traditionele processen en toolsmaar zo’n 55% van de zichtbaarheid bieden die noodzakelijk is voor voldoende inzicht en het leveren van kwalitatief hoogwaardige services. Waarom accepteren we nog steeds een omgeving waarin wordt gewacht tot iets kapotgaat, voordat het wordt gerepareerd?

Veel organisaties realiseren zich dat thuiswerken op de lange termijn veel voordelen biedt. Aan de ene kant ligt de productiviteit hoger, voelen medewerkers zich beter en werken ze vlotter samen; aan de andere kant zijn de kantoor- en reiskosten lager en is er minder ziekteverzuim.

Dit zou wel eens de perfecte tijd kunnen zijn om te profiteren van ontwrichting en een servicemanagementsysteem op te zetten dat niet langer in de greep is van de traditionele IT SLA’s maar gebruikers vooropstelt. Gebruikers die, tegen een achtergrond van constante verandering, hoge verwachtingen en beperkte zichtbaarheid (ze hebben tenslotte alleen zicht op wat ze op hetbeeldscherm zien), behoefte hebben aan proactieve, zinvolle vernieuwing.

Maurice van den Driessche, Senior Solution Consultant van Nexthink en Edwin van den Heuvel, Manager Solution Consulting van ServiceNow bespreken hoe organisaties een uitstekende digitale gebruikers ervaring kunnen bieden in een omgeving waarin van overal wordt gewerkt. Ook behandelen ze de belangrijkste stappen om te zetten in dit zogeheten nieuwe normaal.

Featured Speakers

Edwin van den Heuval

Manager Solution Consulting, ServiceNow

In de rol van Manager Solution Consulting, Edwin van den Heuvel geeft leiding aan een team van ServiceNow Solution Consultants in Nederland. Naast het aantonen van de technische mogelijkheden gaat het vooral om de waarde en succes die het ServiceNow platform kan brengen voor bedrijven. Succes is altijd teamwerk samen met alle betrokkenen, intern en extern. Tegenwoordig is het denken in strategische platforms meer dan normaal geworden en bedrijven zijn klaar om in diensten te denken. Dit brengt onderwerpen als medewerker, gebruikers en klantervaringen in een totaal ander daglicht. Edwin heeft veel ervaring met ITSM, Enterprise Service Management, SIAM en DevOps.Edwin begon zijn IT-carrière in 1997 en was betrokken bij vele internationale Service Management transformatieprogramma’s in de rol van implementatie en pre-sales consultant voor verschillende bedrijven.

Maurice van den Driessche

Solutions Consultant, Nexthink

Maurice is werkzaam bij Nexthink als Senior Solutions Consultant. Hij heeft 30 jaar ervaring in de IT en is in die tijd uitgegroeid tot een expert op het gebied van Service-, Asset- en Portfolio Management. In die hoedanigheid helpt hij organisaties met het afstemmen van hun IT op de eisen en wensen vanuit business. Maurice is een gedreven consultant die de klanten van Nexthink helpt met het transformeren van hun digitale gebruikers servaring. Dit leidt vaak tot een algehele verbetering van het bestaande Service- en Gebruikers Management processen binnen een organisatie.
Maurice werkt samen met zijn klanten aan een gezamenlijk doelstelling: het identificeren en ontwerpen van processen die de ervaring van gebruikers verbeteren en het bedrijf als geheel ten goede komen.